Vor reprezenta tara noastra la Jocurile Mondiale Universitare

0
Posted August 9, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

poloMai mulți sportivi legitimați la CSM Oradea vor participa la ediția a 29-a din cadrul Jocurilor Mondale Universitare 2017. Evenimentul se va desfășura la Taipei, în perioada 19-30 august anul curent.

Sebastian Ionescu va juca în cadrul concursului de baschet masculin. El face parte din lotul național al României pentru acest eveniment. De notat că S. Ionescu a câștigat în această vară, tocmai la Oradea, Campionatul European U20 masculin Divizia B.

Andreea Geanina Florian, Lorena Podelenczki și Bertalan Farkas vor participa în proba de judo. Acești sportivi au fost incluși în delegația României pentru întrecerea de la Taipei. Pe de altă parte, Larisa Florian, Vlad Vișan, Valentin Radu și aceeași Lorena Podelenczki, respectiv antrenorul Aurelian Fleisz, vor participa la Campionatul Mondial de judo de la Budapesta, programat a se desfășura în perioada 28 august – 3 septembrie.

In plus, Istvan Szabo, Levente Vancsik si Robert Gergelyfi sunt convocați la lotul național de polo al României pentru Universiada de la Taipei. Tot acolo va fi prezent și Jesse Koopman, alături de naționala universitară a Olandei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)