Au cedat in final, dar numai dupa prelungiri

0
Posted September 9, 2017 by Lucian Popa in Baschet

bascCSM U Oradea a pierdut meciul cu KK Vrsac, în deschiderea Cupei Timișoara, de la Sala Constantin Jude din Timișoara. Partida a necesitat o repriză de prelungiri, iar rezultatul final a fost de 101-99.

Antrenorii Cristian Achim și Milan Mitrovic au mizat pe un cvintet alcătuit din Trotter, Pasalic, Zeno, Milosevic și Valeika la primul angajament al jocului. Roș-albaștrii s-au desprins la 25-17 în primul act, mărindu-și avantajul la 41-21 pe parcursul sfertului al 2-lea. Avantajul orădenilor a coborât pe parcurs, ajungând la 47-35, după 20 minute de joc.

Repriza secundă s-a desfășurat sub alte auspicii. Sârbii au fost mult mai eficienți și productivi în atac, reușind să anuleze întreg deficitul și să treacă în avantaj, scor 63-62, după 30 minute de joc. Pe parcursul secvenței a 4-a s-a păstrat suspansul. CSM-ul conducea cu 74-73 la jumătatea perioadei de joc, însă la capătul celor 40 minute egalitatea a persistat, scor 85-85.

Runda suplimentară a cuprins numeroase realizări pe tabela de marcaj, fiind adjudecată de formația din Serbia, cu 16-14. Astfel, scorul final a fost de 101-99.

Oradea a avut peste 60% la aruncările de două puncte și peste 50% la trei puncte, a cules 10 recuperări ofensive, însă din punct de vedere defensiv a avut dificultăți, cu precădere în ultimele 25 minute de joc.

Goran Gajovic a totalizat 24 puncte, 7 recuperări, Martin Zeno a adăugat 19 puncte, 5 recuperări, 5 intercepții, Nemanja Milosevic a reușit 17 puncte, iar Muhamed Pasalic a terminat cu 14 puncte (4/4 la trei puncte). Au mai contribuit Trotter, Stamenkovic, Valeika, Bogdan Țîbîrnă și Ionescu.

CSM CSU Oradea a jucat acest meci fără Andrei Mandache, Bobe Nicolescu (la lotul național), Darius Meluț, Lucian Țîbîrnă și Sergiu Pop.

Sâmbătă (09.09), CSM CSU Oradea se duelează cu învinsa meciului dintre CSU Sibiu și BC SCM Timișoara. Partida se va disputa la Sala Constantin Jude, cu începere de la ora 17.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)