CSM U Oradea invinsa la prezentarea lotului de Szolnok Olaj

0
Posted September 13, 2017 by Lucian Popa in Baschet

rsz_1002În cursul serii de miercuri, echipa de baschet CSM U Oradea a disputat un nou meci amical în Arena “Antonio Alexe” cu ocazia căruia şi-a prezentat şi noul lot de jucători. Adversară i-a fost formaţia maghiară Szolnok Olaj KK. Din păcate pentru ei, românii au fost nevoinţi în cele din urmă să se recunoască învinşi cu scorul de 75-80 (20-14, 16-22, 15-27, 24-17).

La fel ca şi la celelalte jocuri, gruparea locală a început într-o formulă în care nu a luat parte niciun jucător român. Gazdele au dominat clar primul sfert, Milosevic fiind unul dintre remarcaţi.

Până la pauză, Cristian Achim a schimbat toţi jucătorii începând să apară pe parchet ai noştrii, Ţibîrnă, B. Nicolescu sau Ionescu. Din păcate în partea a doua a partidei, gruparea din municipiul de pe Crişul Repede a suferit mult în apărare, aruncările de la distanţă ale maghiarilor făcând diferenţa. Dar nici precizia în faza de atac nu a fost una foarte bună, e timp pentru ca aeste probleme să fie puse la punct. Andrei Mandache nu a fost utilizat niciun minut, absolut normal, după un Eurobasket 2017, foarte bun  pentru el, având nevoie de cîâteva zile libere.

Ultima parte a fost extrem de intensă, numerosul public local trăind fiecare atac foarte intens, arbitrii au dat unele decizii aiurea, al un meci amical în timp ce americanii din tabăra vizitatorilor au făcut diferenţa.

Milosevic a terminat cu 27 puncte, 5 recuperări, Gajovic a adăugat 10 puncte, iar Zeno și Pasalic au terminat cu câte 9 puncte fiecare. În replică, Perry a totalizat 28 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Tarik a adăugat 16 puncte, iar Toth a izbutit 11 puncte.

Oradea a fost lipsită de Arturas Valeika, Lucian Țîbîrnă (accidentați) și Andrei Mandache (câteva zile de repaos). În schimb, Szolnok a jucat fără David Vojvoda și Strahinja Milosevic.

CSM CSU Oradea încheie seria jocurilor din presezon în cursul serii de sâmbătă (16.09), în compania lui KB Kosice. Partida se va desfășura la Arena Antonio Alexe, intrarea fiind liberă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)