Dan Petrescu nu este interesat de nationala. Oare???

0
Posted September 9, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

UEFA Champions League - Chelsea - SteauaUnul dintre favoriți pentru preluare băncii tehnice a echipei naționale, Dan Petrescu (foto)nu este deoacord cu actuala politică  conducerii.  Adus cu multă încredere la CFR Cluj, “Bursucul” este fericit la echipă, dar recunoaște că fericrea ține de rezultate.
În momentul de față sunt foarte fericiti la CFR și am contract doi ani, dar și fericirea asta depinde de rezultate. Eu nu mai am încredere în nimeni și in nimic. Dacă nu ai rezultate, si chiar dacă ai, poti să fii dat afară. Dar dacă nu ai, șansele sunt mai mici. Oriunde vei merge, trebuie să produci rezultate. Eu, în momentul de față, sunt fericit aici, vreau să rămân aici, iar un dacă, deocamdata e un dacă, eu nu am primit nici un telefon de la nimeni, nu m-a intrebat nimeni nimic și în momentul de fata sunt foarte fericit aici.

Eu sunt antrenor de fotbal, eu nu am probleme cu nimeni, nici cu generația de aur, nici cu federatia. Eu doar sunt antrenor de fotbal. Atât. Eu nu vreau să particip la alegeri, niciodată nu voi participa. Eu voi fi numai antrenor toată viața, a declarat Dan Petrescu la Dolce Sport.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)