Fostele glorii ale fotbalului romanesc au facut spectacol la Oradea!!!

0
Posted September 23, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

Spectacol total vineri seara la Baza Sportivă “Tineretului” din Oradea. Din nou o parte dintre jucătorii importanţi ai naţionalei Râmâniei din urmă cu ceva ani au intrat pe gazon pentru a demonstra că încă nu au uitat tainele unui fotbal deosebit.

În cadrul Turneului Cunoaşterii, s-au întâlnit o naţionala României alături de o parte dintre orădenii emblematiţi ai judeţului şi o selecţionată a Slovacilor din România.

Numerosul public orădean a luat pur şi simplu cu asalt baza sportivă pentru a fi prezenţi la un spectacol de calitate. Şi nu au regretat, românii s-au impus meritat cu scorul de 3-0, după reuşitele lui Zeno Bundea cu capul, Marian Savu şi Sebi Sfârlea, bară gol.

roaniaDin echipa României nu au lipsit Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Iosif Rotariu, Marian Savu, Florentin Petre, Vali Savadosi sau Alex Clement, alături de orădenii Sorin Cigan, Ovidiu Lazăr, Zeno Bundea, Sebi Sfârlea sau Florin Lazăr. Imediat după finalul jocului, foarte mulţi copii însoţiţi de părinţi s-au înghesuit să facă poze cu fostele glorii din fotnalului autohton. Din echipa slovacilor a făcut parte şi Adrian Merka, reprezentantul monorităţilor slovace în Parlamentul României care a jucat alături de fratele lui Ioan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)