Ionel Bungau propus pentru functia de presedinte al FR Polo

0
Posted September 25, 2017 by Lucian Popa in Uncategorized

ionel bungauConform unor zvonuri vehiculate în lumea poloului românesc, câţiva membri ai Birolui Federal al Federaţiei Române de Polo i-au propus lui Ionel Bungău (foto) să accepte candidatura la preşedinţia federaţiei. Aceştia ar fi intrat în conflict cu actualul preşedinte al forului, Călin Găvruş, ar dori demiterea acestuia şi refacerea alegerilor.
Directorul CS Crişul, Ionel Bungău, a confirmat aceste ştiri. Oficialul orădean spune însă că nu va accepta să candideze la şefia FR Polo decât în anumite condiţii.

„Într-adevăr, mi s-a făcut o astfel de propunere. După cum se ştie, actualul preşedinte al federaţiei, Călin Găvruş a fost ales, împreună cu Biroul federal, cu sprijinul unei majorităţi a Adunării Generale din care făceau parte reprezentanţi ai unor cluburi existente doar pe hârtie. Din câte îmi amintesc, erau vreo 16 cluburi care nu au niciun fel de activitate şi niciun jucător legitimat, printre care şi o grupare din Lehliu Gară! Aceste cluburi nu punctau deloc în clasamentele federaţiei, la nicio categorie de vârstă, dar li s-a acordat drept de vot. În urma votului, din Biroul federal au ajuns să facă parte mai mulţi reprezentanţi ai clubului Steaua şi doi din Târgu Mureş, în timp ce cluburi ca Dinamo, CSM Digi, Corona Sportul Studenţesc Braşov, Crişul, Triumf Bucureşti, CSM Poli Cluj sau Amefa Arad nu au niciunul. În aceste condiţii, sunt surprins să aflu că în Biroul federal s-au format tabere sau grupuri care nu îl mai susţin pe actualul preşedinte”, ne-a declarat Ionel Bungău.

Condiţii clare
Directorul CS Crişul afirmă că nu ar accepta în niciun caz să fie „marioneta” unor astfel de tabere, în cazul în care ar accepta să candideze şi ar fi ales în funcţia de preşedinte al FR Polo. „Eu aş candida pentru postul de preşedinte sau vicepreşedinte doar în anumite condiţii, dacă s-ar dori o schimbare reală de mentalitate şi de atitudine la această federaţie, spre binele poloului românesc. În niciun caz nu aş accepta să fiu marioneta anumitor tabere, să «fac jocurile» pentru un anumit club, indiferent care ar fi acela. Una din condiţiile mele este ca toate cluburile principale din poloul românesc să fie reprezentate în Biroul federal. Toţi membrii Biroului ar trebui să vorbească «aceeaşi limbă», să renunţe definitiv la luptele şi rivalităţile interne şi să-şi dorească cu adevărat progresul poloului românesc. Doresc de asemenea transparenţă decizională totală, cu respectarea strictă a regulamentelor federaţiei. Echipele naţionale de la toate categoriile de vârstă trebuie să aibă obiective clare, iar antrenorii să fie numiţi pe criterii corecte, în fiuncţie de meritele şi performanţele realizate. Dacă nu se doreşte cu adevărat îndeplinirea unor astfel de condiţii, eu consider că nu am ce căuta la conducerea federaţiei”, a conchis Ionel Bungău.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)