McGregor cheltuie la greu dupa ce a incasat-o in ring

0
Posted September 14, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

mcgregorDupa ce a fost infrant de boxerul Floyd Mayweather, luptatorul irlandez de UFC, Conor McGregor, nu pare deloc afectat. Probabil ca „medicamentul” de 100 de milioane de euro i-a tamaduit vanataile, asa ca omul o tine numai intr-o petrecere.

Mai un club, in America, mai un chef cu apropiatii in Irlanda, ceva promovare pentru whisky-ul sau propriu si personal, ce mai, Conor o duce ca in sanul lui Avram.

Si pentru ca este generos din fire, McGregor si-a luat familia si cativa prieteni apropiati si a tulit-o in Ibiza, polul distractiei europene.
După ce ai pus mâna pe suta de milioane de euro, parcă ai tot dreptul să te dai cu iahtul prin Baleare
Daca ai parale, fireste. Aici si-a inchiriat un iahat si poate fi vazut ziua intreaga fie cu sotia (Dee Devlin) si baietelul sau nascut in mai, Jack, fie cu paharul in mana degustand bauturi fine.

Desigur, mai si pescuieste, dar principala sa indeletnicire este inotul, si, cat de des, plimbatul cu jetski-ul. C-asa e in Baleare. McGregor 1 McGregor, intr o continua vacanta, dupa infrangereMcGregor cu sotia McGregor, intr o continua vacanta, dupa infrangereAsa ca nu mai pare deloc accidentat, dar tot va mai sta vreo o luna pe bara, in ciuda fostului sau partener de antrenament, boxerul Paulie Malignaggi care l-a tot provocat la o lupta dreapta, in ring.

Conor nu i-a dat un raspuns direct, dar pare mai inclinat sa se intoarca acolo unde stie sa se bata cel mai bine, in Octogon. Pana una-alta, omul nostru experimenteaza noi forme de a cheltui paralele castigate cu greu printre pumnii lui Mayweather.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)