Mirel Radoi si asociatii, tot mai aproape de a prelua pe Juventus

0
Posted September 24, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

radoiPrezent în tribunele arenei din Ploieşti pentru partida Juventus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, Mirel Rădoi (foto) a confirmat, după meci, informaţiile prezentate în exclusivitate de Telekom Sport.

Fostul internaţional român speră ca negocierile pentru preluarea clubului Juventus Bucureşti să se încheie pozitiv în cursul săptămânii viitoare, iar tot atunci să se realizeze şi primele transferuri. Rădoi a dezvăluit că el şi ceilailţi investitori au în vedere mai mulţi jucători străni, care ar putea fi aduşi liberi de contract.

Rădoi a precizat că are în plan şi schimbarea numelui clubului.

“Suntem în discuţii avansate şi sper ca în această săptămână să se rezolve totul. Au apărut câteva aspecte neadevărate în presă, ca şi cum domnul Ciuclea nu ne-ar fi pus nişte acte la dispoziţie. Nu există nicio problema şi nicio întârziere.

Avem mai mulţi jucători în vedere şi niciunul nu este român. Toţi sunt străini şi dacă săptămâna aceasta se finalizează tratativele, o să vedeţi şi jucătorii.

Din punctul nostru de vedere nu există nicio problemă şi el este prima opţiune (n.r. Daniel Opriţa). El cunoaşte lotul, poziţiile jucătorilor. Nu vreau să mai pierdem câteva etape cu un alt antrenor. Opriţa e deci prima opţiune, dacă nu îşi găseşte o altă echipă.

Suntem trei persoane care vom încerca să salvăm clubul de la retrogradare. Va fi foarte greu, după ce am văzut şi astăzi. A fost un meci modest […]

În acest moment, nici dacă ne-am dori n-am putea să schimbăm denumirea (n.r. clubului). Acest lucru va fi posibil doar între 1 şi 30 iunie 2018. Trebuie neapărat să schimbăm numele şi avem mai multe variante, dar nu facem niciun anunţ până nu ajungem la o concluzie”, a declarat Mirel Rădoi după partida Juventus – Gaz Metan, scor 1-1.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)