Nick Kyrgios produce surpriza in sferturi la Cincinnati

0
Posted September 21, 2017 by Lucian Popa in Tenis

nickRafael Nadal a părăsit turneul de la Cincinnati în sferturi. Viitorul lider mondial a fost surclasat de australianul Nick Kyrgios (foto).

Înaintea revenirii pe primul loc ATP, Rafael Nadal a suferit o înfrângere usturătoare în faţa lui Nick Kyrgios. Australianul clasat pe locul 23 mondial nu i-a lăsat prea multe şanse în primul set principalului favorit.

După 6-2 în actul inaugural, Kyrgios şi-a menţinut nivelul şi în actul secund. Nadal a salvat trei mingi de meci, dar nu a mai avut ce face la a patra. A fost 7-5 pentru Kyrgios, care va juca pentru un loc în finală contra lui David Ferrer.

Spaniolul de pe locul 31 mondial l-a învins în minimum de seturi pe favoritul numărul trei, Dominic Thiem. A fost dublu 6-3 pentru Ferrer, aflat la prima victorie în faţa austriacului.

În cealaltă semifinală se vor întâlni John Isner şi Grigor Dimitrov. Americanul a trecut în două seturi de conaţionalul său, Jared Donaldson, cu 7-6, 7-5.Cap de serie numărul 7, Grigor Dimitrov a reuşit o victorie lejeră în faţa japonezului Yuichi Sugita. A fost 6-2, 6-1 pentru bulgarul clasat pe locul 11 ATP.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)