Nu au putut emite pretentii in disputa cu Corona 2

0
Posted September 18, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handAşa cum era de așteptat, echipa de handbal feminin pregătită de Doina Ardelean a pierdut la Brașov scor 1835 (8-17)35-18 (17-8) înprima etapă din cadrul Seriei B a Diviziei A.
Totuși jocul nu a fost atât de dezechilibrat precum lasă de înțeles scorul, orădencele ratând mai multe ocazii din poziție de unu la unu, inclusiv 6 aruncări de la 7 metri. Neavând un executant constant, Georgiana Codrea, specialista din sezonul trecut, transferându-se la Dinamo București, CSU a irosit de atâtea ori cea mai simplă aruncare din handbal.

Echipa încropită pe ultima sută de metri pentru a putea lua startul în campionat a avut probleme de omogenitate, lucuru de înțeles, lotul suferind modificări majore în perioada intercompetițională. În următoarea etapă, sâmbătă 23 septembrie, CSU Oradea va primi în sala de sport a Universității vizita echipei CSU de Vest Timișoara, un adversar care se anunță mai accesibil decât a fost Corona 2 Brașov.
CSU Oradea: Claudia Cetățeanu, Crina Pintea – Eliza Hlinca 2 goluri, Cipriana Petric 5, Anamaria Hercuț, Irina Munteanu 1, Elena Rudics 4, Cecilia Dărăban 2, Georgeta Diniș Vârtic 3, Dana Verzea 1, Cristina Matiaș și Camelia Bortoș. Antrenoare: Doina Ardelean.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)