Oradea pierde in Bulgaria, diferenta s-a facut in ultimul sfert

0
Posted September 20, 2017 by Lucian Popa in Baschet

balkanCSM CSU Oradea a jucat miercuri 20 septembrie în deplasare cu Balkan Botevgrad, în primul tur preliminar al FIBA Europe Cup 2017/18. Bulgarii au reuşit o victorie importantă scor 82-66 (17-20, 22-11, 15-22, 28-13), asta datorită unui ultim sfert foarte bun.

Gruparea bihoreană a început bine meciul reuşind după primul sfert să conduce pe tabela de marcaj. Din păcate pentru ei, a urmat un al doilea sfert mai slab în care gazdele au profitat din plin. După pauză, elevii lui Cristian Achim au revenit în meci, Milosevic şi Gajovic având cele mai bune statistici. De asemenea şi Martin Zeno şi-a adus aportul cu o evoluţie bună.

Înainte cu zece minute de final, gazdele aveau doar un singur punct avans. Bulgarii au avut un run de 9-0, dar Oradea a dat semne de revenire. Din păcate acest ultim sfert a fost cel mai slab pentru ai noştrii. Gazdele au profitat din plin şi au terminat meciul cu un avantaj consistent. M. Zeno şi Milosevic au marcat fiecare câte 15 puncte, iar Mandache şi Gajovic fiecare câte 10 puncte.

Partida retur va avea lco pe data de 27 septembrie la Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)