Oradenii, victoriosi in primul amical din acest sezon

0
Posted September 5, 2017 by Lucian Popa in Baschet

004CSM U Oradea a disputat marţi seara primul meci amical de la începutul pregătilor. Cu o serie de jucători noi pe parchet, cu două absenţe impotante de la lotul naţional, orădenii au făcut spectacol în faţa unui public destul de numeros, care a savurat fiecare fază frumoasă.

CSM U Oradea a întâlnit SCM U Craiova, o echipă şi ea în reconstrucţie, de care a dispus în final cu scorul de 89-74 (26-21, 22-17, 27-18, 14-18). Roş-albaştrii, la prima impresie au arătat un potenţial imens pentru viitorul sezon, dar încă relaţiile de joc şi omogenitatea suferă, un lucru absolut normal. Cristian Achim a rulat tot lotul şi a dar minute fiecăruia pentru a încerca să intre în ritm. Faţă de sezonul trecut echipa este mult schimbată, iar nou veniţii par a se acomoda la noua echipă cât mai repede. În acelaşi timp este nevoie de o perioadă de jocuri de verificare cu adversari cu miză, pentru a vedea care a cea mai bună soluţie pentru fiecare post în parte. Nu s-a ţinut cont de nicio regulă a campionatului, folosindu-se diferite formule de echipă.

Cei ami buni marcatori ai partidei au fost Martin Zeno – 21 de puncte, Milosevic – 19 puncte, Gajovic – 15 puncte, Pasalic – 13 puncte, de la gazde, respectiv Obie Trotter cu 12 puncte.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)