Vineri ora 12, handbalistii oradeni isi prezinta noul lot de jucatori

0
Posted September 6, 2017 by Lucian Popa in Handbal

003Vineri Arena “Antonio Alexe” va găzdui ultimul meci amical al secţiei de handbal a CSM Oradea, grupare care evoluează în Divizia A, Seria vest. Începând cu ora 12,00 gruparea roş-albastră va întâlni pe U Cluj Napoca, echipă pe care a mai învins-o la turneul de la Sighişoara.

În continuare antrenor principal va fi Sebastian Tudor, ajutat de astă dată de George Tăutu (foto), roş-albaştrii având un lot format din 14 jucători, dintre care 8 sunt născuţi în oraşul de pe Crişul Repede. Startul oficial al sezonului se va da pe data de duminică 17 septembrie, când localnicii vor primi vizita celor de la Academia de CS Minaur Baia Mare.

Faţă de sezonul trecut au plecat Georgel Haiduc (la Minaur în Liga Naţională), Raul Chiş (la Poli Iaşi în Liga Naţională), Elvis Acsinia (la CSU Târgu Jiu) şi Dragoş Nedelcu (a abandonat cariera sportivă).

De venit au venit Bogdan Munteanu sosit de la HC Dobrogea Sud Constanţa, portarul Cristian Niculai, fost la Academia Minaur şi Devid Munea venit de la Satu Mare, echipa desfiinţîndu-se. Alături de aceştia, în noua echipă se vor regăsi trei juniori (15-16 ani) proveniţi de la clubul Alpha Oradea condus de „secundul” George Tăutu. Este vorba despre Ştefan Bandi, Codrin Zamfir şi Andrei Ivancov.

Obiectivul principal al echipei este locurile 1-6, dar aşa cum îl cunoaştem pe antrenorul Sebastian Tudor, obiectivul lui va fi unul mult mai îndrăzneţ, şi anume un loc pe podium.

„Scopul nostru este ca într-o perspectivă rezonabilă de timp să avem cât mai mulţi jucători localnici în echipă. Faptul că în acest moment trei copii se pregătesc cu seniorii este un plus enorm pentru ei şi îi motivează ştiind că au un viitor în acest sport. Alpha Oradea are aproximativ 30 de copii, juniori 2 şi 3, dintre care cel puţin 5 sunt convins că vor putea face faţă la nivelul Ligii a II-a în 2-3 ani”, a declarat George Tăutu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)