A venit momentul sa lege victoriile!!!

0
Posted October 29, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiUniversitarele oradence urca pe podium dupa a treia victorie consecutiva  si au un bilant pozitiv in acest tur inregistrand trei victorii si o singura infrangere, in cele patru etape disputate pana in prezent.
Voleibalistele de la CSU Oradea au castigat meciul din deplasare cu SCMU Craiova in minim de seturi, fiind hotarate inca din startul jocului sa plece cu toate punctele din acesta deplasare. Astfel , printr-o mobilizare si colaborare eficienta atat in atac cat si in aparare, prin serviciile exacte si executate cu dificultate crescuta, oradencele s-au desprins pe tabela si au condus la diferenta mare de puncte, adjudecandu-si primul set la 11, dupa doar 20 de minute de joc.
Urmatoarele 2 seturi au fost castigate la fel de clar, doar in setul 3
gazdele au reusit sa tina ritmul si sa egaleze la 17, insa studentele
oradence si-au reintrat in joc si au reusit sa transeze disputa in
favoarea lor spre bucuria intregii echipe.
De consemnat, debutul la senioare a mai tinerelor jucatoare Petrescu Atena si Bikfalvi Alexandra, care alaturi de Breban Alexandra, Pura Madalina si Suciu Bianca fac parte din echipa de junioare a LPS Bihorul Oradea, antrenate de prof. Achimescu Rodian, precum si Chis Flavia de la ACS Viitorul Bors, ce evolueaza inca de anul trecut, antrenata de prof.
Holhos Adrian.
Celelalte rezultate inregistrate:
FC Argeș Pitești – Transilvania Brașov 3-2
CSU Politehnica Timișoara – CSM Sibiu 3-0
Volei Club Deva – Medicina Tg.Mureș 0-3

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia, (libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi Alexandra, Petrescu Atena si Suciu Bianca.
Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.

Etapa urmatoare va avea loc sambata 4 Noiembrie 2017 si se va desfasura la Sala de Jocuri sportive a Liceului cu Program Sportiv “Bihorul” Oradea si va incepe la ora 13.00.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)