Dane, nu sunt deacord cu tine!!! FCSB nu cred ca poate fi favorita la asa ceva

0
Posted October 6, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine:  Dan Petrescu © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Dan Petrescu a surprins toată lumea cu ultima sa declaraţie. Antrenorul CFR-ului a precizat că FCSB poate câştiga Liga Europa!

” Steaua a avut o victorie meritată (n.r. cu Lugano, scor 2-1). E bine pentru fotbalul românesc şi sper să câştige grupa, pentru că va fi bine pentru noi, pentru puncte, coeficient şi imagine.

E posibil să ajungă oriunde, la cel lot au. În opinia mea. pot să ajungă şi în finală, pot să o şi câştige. Au un lot foarte puternic. Pot juca pe pe două fronturi fără probleme”, a spus Dan Petrescu (foto).

”Bursucul” recunoaşte că şi-l doreşte pe Alibec. “Cum să-l luăm noi pe Alibec? Eu ştiu că cei de acolo vor 10 milioane, cel puţin, pe el. Normal că ne-ar interesa un atacant ca Alibec, dar e imposibil de cumpărat vreun jucător de la Steaua. Eu nu mă gândesc la ce va fi la iarnă. Dacă ne gândim la iarnă şi la atacanţi, riscăm să ne ia somnul şi să pierdem meciul următor”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)