Larisa Iordache, marea absenta a CM de la Montreal

0
Posted October 6, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

larisaPe langa durerea fizica resimtita de accidentarea suferita inainte sa intre in concurs, in Canada, Larisa Iordache sufera si sufleteste. Si e lesne de inteles motivul. Competitia pentru care s-a pregatit si catre care si-a canalizat sperantele la medalii s-a incheiat pentru ea inca de dinainte sa inceapa. Gimnasta in varsta de 21 de ani a avut un ghinion teribil, chiar inainte de debutul Mondialelor de la Montreal. S-a accidentat la incalzire si s-a ales cu o ruptura de trendon ahilian, din cate s-a anuntat din directia Federatiei de Gimnastica. Nu a mai putut concura, si multi au intuit cat de serioasa e situatia, cand au vazut ca e scoasa din sala intr-un scaun cu rotile.

Ingrijorati de starea ei, fanii si cunoscutii s-au grabit sa ii transmita mesaje de incurajare si urari de sanatate. Emotionata de acest val de empatie, Larisa le-a multumit celor care s-au gandit la ea, familiei, dar si antrenorilor, care ii sunt alaturi. Bucuresteanca in varsta de 21 de ani a marturisit, totodata, si cat de mare a fost pentru ea socul accidentarii. “Desi sunt bulversata incerc sa imi adun cuvintele pentru a putea sa va multumesc din tot sufletul! N-am crezut ca toata munca noastra, a mea si a antrenorilor, se poate evapora intr-o fractiune de secunda… n-am crezut si inca pare un vis neplacut”, a marturisit, printre altele, sportiva, pe pagina ei de Facebook.

TVR continuă astfel tradiţia difuzării marilor competiţii de gimnastică, iar telespectatorii români îi vor putea urmări, în direct, pe sportivii care se luptă pentru medalii.

Joi, de la ora 02.00, la TVR 2 și TVR HD, românii vor putea urmări în transmisiune directă de la Montreal, Finale Masculin Individual compus. Vineri, de la ora 02.00, gimnastele vor evolua în Finale Feminin Individual compus. Comentează Monica Bucur.

Ambasadorul acestei ediţii este Nadia Comăneci, „zeiţa de la Montreal”, cea care a cucerit prima notă de 10 din istoria gimnasticii, tot la Montreal, în 1976.

PROGRAMUL INTEGRAL AL TRANSMISIUNILOR LA TVR 2 ŞI TVR HD

* Finale Masculin Individual compus – 5 octombrie, ora 2.00

* Finale Feminin Individual compus – 6 octombrie, ora 2.00

* Finale pe aparate – 7 octombrie, ora 20.00

* Finale pe aparate – 8 octombrie, ora 20.00. Pe TVR HD de la ora 21.00

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)