Nicolea Stanciu ar putea ajunge la Fenerbahce

0
Posted October 27, 2017 by Lucian Popa in Fotbal
Anderlecht's Nicolae-Claudiu Stanciu pictured during a soccer game between Belgian team RSC Anderlecht and Azerbaidjan club Gabala FK, Thursday 15 September 2016 in Brussels, the first game of the group stage of the Europa League competition in group C. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR

Anderlecht’s Nicolae-Claudiu Stanciu

Nicolae Stanciu va ajunge foarte probabil la Fenerbahce, în iarnă. Cel puţin asta e varianta presei din Turcia, care spune că jucătorul şi-a dat acordul pentru a evolua pentru cea mai iubită echipă de pe Bosfor.

Stanciu ar fi avut însă posibilitatea de a pleca de la Anderlecht înaintea acestui sezon, pentru că, potrivit impresarului său, Anamaria Prodan, el ar fi avut o ofertă uriașă din partea celor de la Fenerbahce, care îi ofereau un salariu cu 150% mai mare decât cel de la Bruxelles.

Mijlocaşul a privit această opţiune drept un pas înapoi şi a vrut să arate că poate da randament în fotbalul mare. Acesta are însă şanse tot mai mici să evolueze sub comanda noului antrenor şi cum Contra i-a pus în vedere să îşi găsească o formaţie unde să evolueze constant, şi-a reconsiderat decizia. I-a transmis agentului său că e gata să dea curs ofertei lui Fener, dacă asta încă mai e de actualitate.

“Stanciu va fi împrumutat la Fenerbahce”, titrează turcii de la Fanatik, pentru ca apoi, în interiorul ştirii, să nuanţeze: impresarul mijlocaşului le-a transmis oficicalilor lui Fener că fotbalistul e gata să accepte oferta, însă acum cluburile trebuie să se înţeleagă. Fener îl vrea doar sub formă de împrumut, din iarnă, pentru ca la finalul sezonului, în funcţie de randament, să activeze clauza de cumpărare definitivă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)