Primul succes in acest sezon pentru voleibalistele locale

0
Posted October 16, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiEchipa de volei feminin CSU Oradea obtine prima victorie din acesta editie de campionat in etapa a doua si este increzatoare, desi urmeaza 2 deplasari foarte dificile.

Universitarele oradence obtin o victorie clara in primul joc disputat pe teren propriu, sambata 14.10.2017, la Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea în cadrul celei de a doua etape a seriei A2 Vest.
Etapa a doua a consemnat evolutia in fata propriilor suporteri a intregului lot de jucatoare de care beneficieaza in acest an antrenoarea CSU Oradea, lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.
Desi, a inceput sub semnul echilibrului, oaspetele au dat emotii gazdelor doar in primul set care s-a incheiat cu scorul de 25-23, dupa ce oaspetele au reusit sa egaleze la 23, in urma unei relaxari a gazdelor.
Urmatoarele doua seturi au fost controlate autoritar de oradence care au preluat conducerea din startul seturilor si s-au distantat confortabil, acestea incheindu-se cu 25-17, respectiv 25-12.

Evolutia foarte buna a experimentatelor Pasca Anca, Fica Iuliana si Radu-Fica Ana Maria, alaturi de prestatia celor 2 coordonatoare, Haidu Roxana si Adamcsik Daiana a dat incredere mai tinerelor colege Chis Flavia
si Pura Madalina. Consemnam debutul de bun augur al jucatoarei Maxim Andreea transferata de la CSM Satu Mare si a jucatoarei Breban Alexandra, din finalul setului 3.

„Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa obtinem prima victorie si sa incercam pe cat posibil sa ne pastram zambetul si buna dispozitie in cadrul echipei, pentru a crea o atmosfera care sa dea posibilitatea unor tinere jucatoare sa evolueze cat mai bine, sa se integreze in cadrul grupului si sa reusim sa asiguram o continuitate la nivel de senioare
pentru cluburile existente în Judetul Bihor”.

Urmatoarele doua jocuri se anunta foarte dificile pentru oradence, acestea se vor disputa in deplasare la Brasov, iar saptamana viitoare la Craiova.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi
Alexandra, Petrescu Atena, Suciu Delia si Goina Talida. Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)