S-au desprins abia pe finalul jocului. CSM Digi – Sportul 7-5

0
Posted October 6, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloCSM Digi Oradea a debutat în Superliga Națională de polo – ediția 2017/18 cu o victorie muncită, în compania Coronei Sportul Studențesc Brașov. Confruntarea de la bazinul Ioan Alexandrescu din Oradea, desfășurată vineri (06.10), s-a încheiat cu scorul de 7-5 (1-2, 1-1, 2-2, 3-0).

Jocul a demarat excelent pentru orădeni, aceștia marcând la prima acțiune prin Levente Vancsik. Oaspeții au replicat imediat, restabilind egalitatea la faza următoare. Corona Sportul a trecut la conducere, câștigând primul act cu scorul de 2-1.

În continuare cele două formații au mers cap la cap. Următoarele două sferturi au consemnat mai multe situații de egalitate, însă de fiecare dată Corona Sportul a avut inițitiva pe tabela de marcaj. Scorul la jumătatea partidei a fost de 3-2, pentru ca vizitatorii să marcheze în ultima secundă a sfertului 3 pentru a reveni în avantaj, scor 5-4.

Gojko Pijetlovic a avut mai multe intervenții de excepție, incluzând două situații în care a salvat cu capul. Portarul sârb a ieșit la rampă la o fază unu la unu, intervenție care e posibil să fi decis soarta partidei. De altfel defensiva din secvența decisivă a fost una impecabilă pentru CSM Digi.

La celălalt capăt al bazinului, olandezul Jesse Koopman a confirmat spusele antrenorului Dorin Costrăș, fiind acel jucător marcator de la distanță care a lipsit lui CSM Digi în urmă cu o săptămână la turneul LEN Champions League. De notat că pe lângă cele trei goluri marcate de gazde în sfertul 4 s-a consemnat o reușită anulată.

Marc Roca a fost eliminat cu cartonaș roșu la intrarea în ultimul minut al partidei. Prin urmare, poloistul spaniol va fi suspendat la cel de-al 2-lea meci cu Corona Sportul Studențesc.

Jesse Koopman a punctat de trei ori, Levente Vancsik a înscris două goluri, iar Istvan și Roland Szabo au marcat câte un gol pentru formația învingătoare.

Sâmbătă (07.10), cu începere de la ora 19:00, tot la bazinul Ioan Alexandrescu, este programat al 2-lea meci dintre CSM Digi Oradea și Corona Sportul Studențesc. Se anunță un nou meci dificil pentru elevii lui Dorin Costrăș, aceștia având nevoie de sprijinul suporterilor în fața unui adversar valoros și extrem de motivat. csmoradea.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)