Sa fim alaturi de baietii nostrii, sa fim martorii unor noi pagini de istorie!!!

0
Posted October 6, 2017 by Lucian Popa in Baschet

baschetȘerban Sere, președintele CSM Oradea, a prefațat startul noii ediții în Liga Națională de baschet masculin. Roș-albaștrii abordează cel de-al 13-lea sezon consecutiv pe prima scenă a baschetului românesc.

“Ne aflăm în fața unui sezon dificil. Așteptările sunt mari din partea nostră a tuturor celor din cadrul clubului și secției de baschet. Suntem conștienți și de faptul că așteptările sunt la fel de mari din partea publicului, a suporterilor echipei noastre. Desigur, obiectivul nostru imediat este câștigarea primului meci, unul deloc facil, în compania unei echipe care și în sezonul precedent a demonstrat că este valoros.

Pe de altă parte nu ne-au rămas alte obiective decât competițiile interne. Ne vom concentra exclusiv asupra Ligii Naționale, respectiv a Cupei României – atunci când va veni momentul pentru turneul final al acestei competiții. Cu siguranță vom aborda fiecare meci la victorie.

Referitor la program, chiar dacă nu contează ordinea în care se joacă meciurile, întrucât până la urmă toate echipele se întâlnesc între ele, la o primă vedere pare un program accesibil pentru noi în prima parte a sezonului regulat, până la pauza pricinuită de jocurile de calificări ale echipei naționale.”

Despre confruntarea cu BC CSU Sibiu, de sâmbătă (07.10), oficialul roș-albaștrilor a precizat următoarele:

“Începem noua ediție de campionat în compania ultimului adversar întâlnit în sezonul anterior. Modul în care s-a încheiat finala mică din sezonul precedent, respectiv faptul că, similar nouă, Sibiul a ieșit prematur din cupele europene înseamnă fără îndoială că și oponentul nostru își dorește un start pozitiv de campionat pentru a da uitării cele întâmplate în cupele europene.

Am întâlnit Sibiul în prima etapă și în alte ediții de campionat, însă acest lucru s-a întâmplat în deplasare. Avem o confruntare dificilă cu ei, deorece au alcătuit un nucleu competitiv. Cu tot respectul pentru echipa sibiană, consider că trebuie să ne respectăm statutul și renumele de echipă care nu cedează mai ales în jocurile de pe teren propriu.”

Meciul dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se dispută la Arena Antonio Alexe, sâmbătă (07.10), cu începere de la ora 19:30.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)