Simona Halep invinsa in ultimul act de la Beijing

0
Posted October 8, 2017 by Lucian Popa in Tenis

halepDe luni număul unu mondial, românca Simona Halep a jucat duminică 10 octombrie finala turneului de la Beijing. Adversară i-a fost Caroline Garcia din Franţa, fără a fi una dintre favoritele la titlulul de campioană.

Simona Halep (foto) a început bine meciul cu un break, pentru ca după aceea să cedeze următoarele două ghemuri. Meciul este extrem de echilibrat, se merge cap la cap, egalitate la 4. Din păcate pentru ea, românca a cedat următoarele ghemuri, iar Garcia a închis primul sur 6-4.

Setul doi este deschis de un prim ghem câştigat de frantuzoaică, Halep a fost mult mai agresivă şi a restabilit egalitatea. Garcia a preluat din nou conducerea 3-2, si a cerut intervenţia antrenorului. La rândul său, Simona Halep a cerut intervenţia medicului la pulpa dreaptă. Egalitatea s-a menţinut, Simona Halep a beneficiat de trei mingi de break, din păcate le-a ratat pe toate trei. Gheamul, cel mai echilibrat al meciului a fost dominat de constănţeancă, din păcate pierdut.

Caroline Garcia a preluat din nou conducerea 5-4, Halep urmează la servici.

Scorul se strânge, 6-5 pentru Garcia. Urmează tie-break-ul în care Simona a făcut o serie de greşeli personale, Carolina a profitat şi a câştgat meciul. Scor final 6-4, 7-6.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)