Tinerii luptatori oradeni urca pe podium la Campionatele Nationale

0
Posted October 17, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

lupteSecţia de lupte greco-romane a LPS Bihorul a fost una dintre secţiile cu productivitate an de an. De la 12 medalii naţiionale într-un an foarte bun acum se îndeplinesc diferite obiective personale ale antrenorului Nelu Pop. Nu este o muncă uşoară pentru un sportiv, tânăr talentat sau mai puţin, să se adapteze unor condiţii destul de riguroase într-un sport de contact.

În urmă cu câteva zile la Suceava a avut loc Campionatul Naţional de juniori III şi IV, competiţie la care trebuie să te califici la turneele zonale. Orădenii legitimaţi la LPS Bihorul au vut o evoluţie bună, reuşind un bilanţ de patru medalii şi anume Vlad Crăciun (60 kg campion naţional), Aionesei Vlad 72 kg, Alex Sorian 35 kg vicecampioni naţionali, Dominic Demeter, medaliat cu bronz. Acesta din urmă fiind la primele competiţii de o asemenea anvergură. Din lotul deplasat la Suceava au mai făcut parte Marinel Varga, Antonio Sbîrciog, David Szalai, Răzvan Crăciun şi Ionuţ Miron.

“Chiar dacă avem cele mai bune condiţii de pregătire, este dificil să facem selecţia aşa cum trebuie la nivelul municipiului Oradea. Oferit gratuitate la antrenamente, cantonamente cu alimentaţie şi chiar suplimente nutritive pentru cei care doresc să practice un sport spun eu cu tradiţie. Avem un nucleu interesant pe viitor, iar acest aspect trebuie să-l privim cu optimism” avea să spună Nelu Pop.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)