Traverseaza o perioada extrem de pozitiva prin prisma rezultatelor

0
Posted October 29, 2017 by Lucian Popa in Handbal

csm oradeacrisana.ro

O nouă performanță notabilă pentru CSU Oradea care a triumfat sâmbătă în sala de sport a Universității, scor 26-22 (12-10), în fața unei echipe solide precum e cea antrenată de fostul mare portar, Luminița Huțupan.

Disputa a contat pentru runda a 7-a din Seria B a Diviziei A, iar în urma acestui succes handbalistele orădence au urcat în prima parte a clasamentului, pe locul al 6-lea.
Așa cum era de așteptat, meciul a fost extrem de disputat, nota de echilibru fiind prezentă pe aproape tot parcursul timpului de joc. În prima repriză s-a mers cap la cap. Apărările și portarii și-au făcut bine treaba, gazdele reușind totuși să intre cu un avantaj de două goluri la pauză (12-10). În debutul reprizei secunde, CSU a înscris pentru 13-10, însă imediat a urmat o perioadă bună de revenire a argeșencelor care au marcat de 4 ori consecutiv preluând conducerea (13-14). Un timp de odihnă util cerut de Doina Ardelean, probabil în momentul cheie al partidei, a avut darul de a reorganiza jocul. Astfel gazdele au izbutit să macheze de 6 ori consecutiv, tabela de marcaj indicând 19-14 pentru CSU atunci când mai rămăseseră 15 minute de joc. În ultima parte a meciului, studentele au reușit să mențină o diferență de 3-5 goluri în primul rând datorită apărării și mai ales a formei excelente arătate de portarul Claudia Cetățeanu care a avut nu mai puțin de 11 parade în situați de unu la unu cu adversarele.
„Un adversar cu sportive de viitor”
Victoria este cu atât mai importantă cu cât oaspetele formează un grup de mare valoare, clubul din Mioveni fiind organizat excelent prin implicarea necondiționată a directorului sportiv Constantin Ciobanu. De asemenea trebuie menționat că toate jocurile desfășuarate în compania echipei argeșene s-au desfășurat într-o notă de fair-play și respect reciproc. „Așa cum anticipam a fost un meci foarte dificil în compania unor sportive care vor avea un cuvânt greu de spus în anii următori. De aceea nu pot să nu fiu fericită că am reușit o victorie pentru care felicit întreaga echipă. De asemenea îi felicit și pe adversarii din Mioveni urându-i în același timp succes Luminiței Huțupan pe noul drum”, a declarat Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea. Nu în cele din urmă trebuie menționată prezența lui Pavel Mercea, președintele Asociației Județene de Handbal Bihor, cel care este nelipsit la toate partidele disputate de handbaliste pe teren propriu. El este singurul care se implică efectiv alături de CSU să ajute echipa în lupta pentru supraviețuire.
CSU Oradea: Claudia Cetățeanu, Crina Pintea – Cristina Matiaș, Irina Munteanu 1 gol, Dana Verzea, Cipriana Petric 3, Cecilia Gal 1, Jenica Rudics 7, Cornelia Vrabie 1, Gulnara Bițiș 6, Camelia Bartoș, Eliza Hlinca 3, Anamaria Hercuț, Geta Diniș Vârtic 4. Antrenori: Doina Ardelean și Cristian Ardelean.
Dacia Mioveni: Cristina Mititelu, Ramona Dumitrache – Geanina Nițu 1, Ioana Stăncescu, Ana Ciontoiu 5, Anamaria Dumitrașcu 1, Ana Maria Văcariu 1, Monica Pîrvulescu 4, Florentina Moisin, Cezara Bojan 7, Andra Talu 2, Nicoleta Deaconu. Antrenor: Luminița Huțupan Dinu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)