Un nou succes pentru voleiul feminin oradean

0
Posted October 23, 2017 by Lucian Popa in Volei

csu oradeaUniversitarele de la CSU Oradea obtin a doua victorie consecutiva in acesta editie de campionat si au un bilant pozitiv cu doua meciuri castigate din trei etape disputate.
Victorie muncita pentru voleibalistele oradence in meciul disputat sambata 21.10.2017 in cadrul celei de a treia etape a seriei A2 Vest la volei feminin.
Asa cum arata scorul, primul set a fost mai echilibrat, insa oradencele au condus pe toate durata acestuia avand un avans de trei sau patru puncte, iar pe final time–out-urile solicitate de gazde la 16-20 si 21-23 nu au
reusit sa stopeze elanul oaspetelor, care si-au edjudevat setul cu 23-25.
In urmatoarele 2 seturi fetele de la CSU Oradea au jucat cu incredere si daruire si nu au dat posibilitatea gazdelor sa pericliteze deznodamantul fericit si hora de bucurie a oaspetelor de la finalul partidei. Astfel, seturile s-au incheiat la 17, respectiv 16, meciul avand o durata de 73 de minute.
Remarcam evolutia intregii echipe, capitanul Iulia Fica apreciaza ca „ a fost un joc pe care am tinut neaparat sa-l castigam. Stiam ca fetele de la Brasov ne pot pune probleme. Cu ele am jucat si in semi-finalele
Campionatelor nationale universitare de la Bacau cand am reusit sa castigam dupa un meci disputat, pe muchie de cutit, chiar daca primul set l-am castigat la o diferenta foarte mare de puncte. Ma bucur ca am ramas concentrate si nu am cedat in niciun moment initiativa”.

Celelalte rezultate inregistrate:
Volei Club Deva – SCMU Craiova 3-2
Medicina Târgu Mureș – Politehnica Timișoara 3-2
CSM Sibiu – FC Argeș Pitești 0-3

Urmatorul joc universitarele oradence il vor disputa tot in deplasare la Craiova, de unde fetele sunt hotarate sa se intoarca cu inca o victorie.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu
Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia
(libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi
Alexandra, Petrescu Atena, Suciu Delia si Goina Talida. Antrenor: lector
univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)