Virginia Ruzici: “Simona Halep s-a eliberat de presiune”

0
Posted October 7, 2017 by Lucian Popa in Tenis

Ruzici-si-HalepFosta castigatoare la Roland Garros si actualul manager al Simonei Halep inca de la o varsta foarte frageda, Virginia Ruzici a declarat ca sportiva noastra a scapat de o mare presiune, dupa ce si-a asigurat numarul 1 mondial in ierarhia WTA.

”Este un moment extrem de emotionant, nu credeam ca o sa traiesc in tenis din nou asemenea momente speciale. Este un momemt importat si maret pentru ea, dar si pentru tenisul romanesc. Simona s-a eliberat de presiune dupa ce a realizat aceasta performanta, va aborda mult mai bine meciurile care vor urma de acum incolo. Va castiga si turnee de Grand Slam”, a sustinut Virginia Ruzici la DigiSport.

Fosta mare campioana a Romaniei a dezvaluit ca a cunoscut-o pe Simona Halep cand avea 14 ani, la invitatia Florentei Mihai, intr-un moment in care s-a aflat in trecere prin Bucuresti: ”Am schimbat cateva mingi si mi-am dat seama ca era cea mai solida, cea mai talentata dintre toate fetitele. Cand a castigat Roland Goarrs la 16 ani si 7 luni, am asistat la meciurile ei si m-a impresionat. Efectiv, la nr. 1 mondial era foarte greu sa te gandesti atunci, dar am avut o viziune in momentele acelea si am vrut sa lucrez cu ea”.

Ajunsa la 62 de ani, fosta campioana de la Roland Garros a urmarit jocul de acasa, de la Paris, dar va merge alaturi de toata echipa Simonei la Turneul Campioanelor. „Un manager nu trebuie sa fie la fiecare turneu. Ceea ce trebuie sa fac eu se poate si de la distanta, uneori. Voi fi insa la Sigapore, la ultimul turneu important al anului”,a mai spus cea care in perioada carierei a urcat intre primele 10 jucatoare ale lumii, intr-o era dominată de Martina Navratilova, Chris Evert Loyd si Tracy Austin.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)