Amical la Szeged pentru baschetbalistii bihoreni

0
Posted November 15, 2017 by Lucian Popa in Baschet

bascCSM CSU Oradea va susține un meci de pregătire în perioada de pauză pricinuită de jocurile de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019 pentru echipele naționale. Echipa antrenată de Cristian Achim va disputa un joc amical în compania echipei maghiare Naturtex SZTE- Szedeak Szeged, angrenată în primul eșalon baschetbalistic din țara vecină. Întâlnirea se va desfășura la Szeged, în cursul zilei de joi (23.11), ora locală 19:00.

În prezent, Szeged este antrenată de către Andjelko Mandic, fost jucător al CSM Oradea. Acesta a antrenat pe parcursul ultimilor ani în România (Craiova, Pitești și Iași), respectiv în Slovacia și Ungaria. Lotul de jucători cuprinde baschetbaliști care au evoluat în trecut în Liga Națională a României. Este vorba despre fundașul Marko Boltic (Craiova), pivotul Nenad Sulovic (Dinamo), respectiv shooter-ul Andrija Ciric (Mureș).

Actualmnte, Szedeak Szeged se situează pe locul al 5-lea în campionatul Ungariei, având un bilanț general de 4 victorii și 4 înfrângeri. Formația antrenată de către Andjelko Mandic va juca pe data de 18 noiembrie un ultim meci de campionat înaintea întreruperii competiției maghiare. Advesar va fi penultima clasată, JP Auto Jaszbereny, echipă la care activează Uros Lucic, fost jucător al CSM Oradea.

CSM CSU Oradea va disputa jocul de la Szeged fără jucătorii convocați la echipa națională. Este vorba despre Andrei Mandache, Bobe Nicolescu și Basti Ionescu. De asemenea, Martin Zeno, accidentat, va fi indisponibil pentru respectivul meci.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)