Au ajuns la cel de-al optulea succes consecutiv

0
Posted November 19, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handHandbaliştii de la CSM Oradea şi-au continuat parcursul de regularitate din acest sezon, după victoria din deplasare cu CSM Şcolar Reşiţa. Meciul a contat pentru etapa a 9-a a Diviziei A de handbal masculin, Seria B şi s-a încheiat cu victoria orădenilor, scor 34-28 (17-12).
Echipa noastră a făcut din nou o partidă bună şi s-a impus fără prea mari probleme. CSM Oradea s-a detaşat încă din prima repriză, câştigată cu scorul de 17-12. Oaspeţii s-au aflat în avantaj şi pe parcursul reprizei secunde, dar reşiţenii s-au apropiat la un singur gol în minutul 54, scor 27-28. Din fericire, lucrurile au revenit a normal în minutele următoare. Formaţia orădeană a gestionat bine finalul de meci şi a învins cu scorul de 34-28.
Antrenorul Sebastian Tudor a aliniat echipa: Niculai, Duma – portari; Munea 11 goluri marcate, Liberţ 7, Stroe 6, Munteanu 4, Crăciun 3, Doboş 2, Szilágyi 1 (foto), Mihăilescu, Pop, Zamfir, R. Radu, Iozu.
În urma acestui succes, CSM Oradea se află la cea de-a opta victorie din tot atâtea meciuri disputate şi se menţine în poziţia de lideră a Seriei B. Echipa clasată pe primul loc la finele turului va avea dreptul de participare la Cupa României.
„Îi felicit pe băieţi pentru faptul că au rămas cu picioarele pe pământ după victoria cu Târgu Jiu din etapa trecută. S-au concentrat, au tratat cu seriozitate meciul de la Reşiţa şi au câştigat fără drept de apel. Mai avem nevoie de două victorii în etapele rămase de disputat, pentru a ne menţine în poziţia de lideri la finele turului. Ne apropiem tot mai mult de participarea în Cupa României, fapt care constituie un obiectiv pentru echipa noastră”, avea să spună antrenorul Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)