Catalina Ponor si-a incheiat oficial cariera de sportiva de performanta

0
Posted November 26, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

ponorGimnasta română Cătălina Ponor și-a încheiat oficial o carieră ce a durat peste 25 de ani. Cătălina a participat sâmbătă, la ultimul său concurs, în Mexic, la ”Abierto Mexicano de Gimnasia”.

În vârstă de 30 de ani, Cătălina Ponor (foto) a fost singura reprezentantă a României în concursul feminin, în timp ce la masculin a participat Vlad Cotona, la ce-a de-a șaptea ediție a concursului din Mexic.

Cătălina a luat medalia de argint la proba de invidividual compus, obținând 40.300 de puncte. De asemenea, ea a luat și medaliile de aur de la bârnă și sol, fiind aplaudată minute în șir de publicul mexican.

”Şi aşa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulţumesc, domnul Sandu (Lucian Sandu, antrenorul ei – n.r.), pentru faptul că aţi fost lângă mine timp de 15 ani şi aţi rămas până la final fără să mă dezamăgiţi. Mulţumesc tuturor celor care aţi stat alături de mine şi pentru toată încurajarea şi suportul acordat. Mulţumesc, Mexic, pentru toată iubirea pe care am primit-o azi la concurs. Mâine urmează Gala şi partea cea mai frumosă în care toţi ne distrăm şi lumea ne poate vedea şi altfel decât în competiţii. Vă mulţumesc şi vă iubesc”, a fost mesajul Cătălinei pe Facebook, după ce a terminat competiția.

Ponor își anunțase retragerea încă din luna octombrie, din timpul Campionatului Mondial de la Montreal. Ea are în palmares trei participări la Jocurile Olimpice, cucerind trei medalii de aur.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)