Cosmin Olaroiu este aproape de despartirea de Shabab Al Ahli

0
Posted November 8, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

olaroiuCosmin Olăroiu este foarte aproape să părăsească gruparea Shabab Al Ahli, după două sezoane în care a condus gruparea din Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul de 48 de ani se află în ultimul an de contract și ar fi nemulțumit de relația cu oamenii din conducerea clubului.

În ciuda faptului că a primit o mărire salarială de aproximativ două milioane de euro în urmă cu doar câteva săptămâni, Cosmin Olăroiu este tot mai tentat să părăsească gruparea Shabab Al Ahli.

Se pare că o primă ruptură între Olăroiu și conducere a avut loc în vară, când Al Ahli Dubai a fuzionat cu Al Shabab si Dubai Club, iar tehnicianul român a trebuit să gestioneze sosirea unui număr mare de jucători, fapt ce i-a afectat serios programul de pregătire.

Mai mult decât atât, C. Olăroiu (foto) este nemulțumit că șefii clubului se implică tot mai mult la echipă, situație care devine tot mai greu de gestionat pentru tehnicianul român.

Cosmin Olăroiu este gata să plece de la echipă în vară, când îi expiră actuala înțelegere cu Shabab Al Ahli , însă principala variantă luată în calcul este aceea de a rămâne în continuare în zona Golfului, unde a mai antrenat Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar) și Al Ain (Emiratele Arabe Unite).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)