Cutremur in fotbalul italian. Dupa selectioner si presedintele si-a inaintat demisia

0
Posted November 20, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

carloCarlo Tavecchio a demisionat din functia de presedinte al Federatiei italiene de fotbal (FIGC) la o saptamana dupa ce prima reprezentativa a ratat calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor din Rusia, informeaza Agerpres.

Marcello Nicchi, presedintele asociatiei arbitrilor italieni, a anuntat ca Tavecchio a renuntat la functia sa in cadrul unei reuniuni a FIGC care a avut loc la Roma.
In urma criticilor dure care au urmat ratarii calificarii la turneul final al CM, Carlo Tavecchio (foto) l-a demis pe antrenorul nationalei, Gian Piero Ventura, care nu si-a inaintat demisia dupa esecul suferit, fiind demarate discutii cu Carlo Ancelotti pentru preluarea bancii tehnice.

Italia a ratat pana acum doar doua editii ale Cupei Mondiale de fotbal, cele din 1930 si 1958, iar esecul calificarii la editia 2018 se poate transforma intr-o adevarata “apocalipsa” pentru fotbalul italian, din punct de vedere economic si sportiv, conform presei din peninsula.

Italia a terminat la egalitate, 0-0, cu selectionata Suediei, saptamana trecuta la Milano, scandinavii obtinand biletul pentru turneul final de anul viitor gratie victoriei la limita din meciul tur (1-0).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)