Debut pozitiv pentru baschetul feminin oradean

0
Posted November 1, 2017 by Lucian Popa in Baschet

csu oradeaNou înfiinţata echipă, Universitatea CSM Oradea a debutat cu o victorie lejeră Ligii 1 la baschet feminin. Formația antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica a depășit pe ACS Târgu Secuiesc în cadrul unui meci contând pentru etapa a 2-a din Liga 1 la baschet feminin – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 75-56.

Cu excepţia primului sfert când oaspetele au reuşit să “ţină aproape”, orădencele au controlat meciur pe toată durata lui. Trebuie spus însă că au avut în faţă o echipă de junioare, care au lăsat o impresie pozitivă. Bihorenele la ce lot au pot emite pretenţii la poziţiile fruntaşe ale clasamentului final.

Kayla Mobley a debutat cu 27 puncte pentru Universitatea CSM Oradea, iar Brey Dorsett a adăugat 15 puncte. Ruxi Chiș a adăugat 21 puncte, Ioana Gavra a terminat cu 6 puncte.

Următorul meci al echipei orădene este programat pentru 8 noiembrie, ora 15:00, în deplasare cu satelitul liderului la zi în Liga Națională de baschet feminin, CSM Satu Mare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)