Dubla victorie importanta pentru poloistii CSM-ului

0
Posted November 26, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloÎn cadrul etapei a V-a și respectiv a VI-a a Superligii Nationale de polo pe apă masculin, CSM Digi Oradea a repurtat două victorii în compania lui Dinamo București, 12-7 (4-0, 3-3, 4-2, 1-2) respectiv 12-8 (5-2, 3-4, 3-0, 1-2).

Cele două meciuri au semănat izbitor de mult, dacă în primul meci orădenii au condus încă din start cu scorul de 4-0, în meciul al doilea aceștia au condus cu scorul de 3-0 după doar două minute și jumătate.

Acest al doilea meci a fost mai animat, Dinamo a revenit în joc și a fost aproape de agalare la șase, dar în cele din urmă s-a dovedit a fi doar un simplu foc de paie.

Bihorenii cu o experiență net superioară, au dominat de fiecare dată tactic și au demonstrat că sunt echipa mai valoroasă.

De menționat în an acest al doilea duel, Fulea a ratat în ultimele minute o lovitură de la cinci metri, iar Ștefan Szabo, cu doar opt secunde înainte de finalul jocului a fost eliminat direct cu cartonaș roșu, pentru un conflict cu adversarul direct, Din păcate pentru el, este pasibil de suspendare, iar acest aspect poate să-l coste. Una peste alta elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Câmpeanu au arătat destul de bine, ei fiind într-o vizibilă creștere de formă, iar viitoarele partide, în special cele cu Steaua vor veni să confirme acest aspect.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)