Festivitate de premiere in pauza unui meci de baschet…

0
Posted November 28, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

rsz_1larisaProiectul Campionii Viitorului, prin intermediul căruia se premiază sportivii și antrenorii care au obținut rezultate remarcabile în cursul anului calendaristic 2016, a ajuns la momentul festivității de premiere. Aceasta se va desfășura în pauza meciului dintre CSM CSU Oradea și BC SCM Timișoara, contând pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18.

Cele mai remarcabile rezultate au fost obținute, în probele individuale olimpice, de către Larisa Florian (foto) – locul 2 la Campionatul European de Judo U23 în limitele categoriei -52 kilograme feminin; Laviniu Chiș – locul 1 la Campionatul Național de atletism în proba de 5.000 metri seniori, respectiv Bianca Benea – locul 3 la Campionatul European de Scrimă pentru juniori și cadeți, în proba de spadă feminin. Alți sportivi cu rezultate notabile în problele individuale olimpice, potrivit coeficientului din regulamentul proiectului, au fost obținute de Vlad Luncan (judo), respectiv Cristina Rayna (tir).

Cu alte cuvinte cei care vor fi prezenti la festivitate vor veni si la meciul de baschet o decizie total neinspirată. Inițial trebuia să se organizeze o festivitate de premiere separată în special la finele sau la începutul unei ședințe de Consiliu Local Oradea pentru ca aleșii locali să-i cunoscă pe perfomerii noștrii. Au fost cazuri când un viceprimar nu a cunoscut o campioană mondială de atletism în sală și s-a făcut de rușine în fața mai multor foști sportivi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)