Larisa Florian, argint la Campionatele Europene Under 23

0
Posted November 11, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

larisaÎn vârstă de 22 de ani, judoka Larisa Florian (foto prima din stânga) a obținut medalia de argint la categoria 52 de kg în cadrul Campionatelor Europene U-23, care au loc în Muntenegru, la Podgorica.

Florian a câștigat primul meci în fața Lisei Dengg din Austria, iar în sferturi de finală a învins-o pe Ana Perez Box din Spania. În semifinale, Larisa a trecut de azera Nazakat Azizova, dar în finală a cedat cu Distria Krasniqi (Kosovo).

Florian face parte de la club Liberty Oradea și este fiica profesorului Aurelian Fleiz, iar la această grupă de vârstă a mai obținut un aur în 2013, dar și un argint în 2016, în cadrul Campionatelor Europene.

Tot la feminin, Cleonia Rîciu a fost învinsă în primul tur la categoria 52 de kg, Mădălina Stoica a terminat pe cinci la 48 de kg, iar Cătălina Șchiopu a ieșit din optimi la 49 de kg.

În proba masculină, Vlad Luncan a fost întrecut în optimile categoriei 60 kg de olandezul Tibo Volleman, în timp ce Lucian Borș-Dumitrescu a cedat în primul tur în fața germanului Maximilian Heyder.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)