Le-a lipsit preluarea pe tot parcursul meciului

0
Posted November 6, 2017 by Lucian Popa in Volei

002CSU Oradea – FC Arges Pitesti 0-3 (20-25, 20,25,17-25).

FC Arges Pitesti ramane echipa neinvinsa in acesta editie de campionat, si dupa etapa a cincea, voleibalistele de la CSU Oradea nu au reusit sa produca surpriza.

Jocul s-a desfasurat in fata unei asistente numeroase, la Sala LPS Bihorul din Oradea, senioarele fiind incurajate si de catre mai tinerele voleibaliste din Judetul Bihor, componente ale echipelor participante la Campionatul National de sperante.
Meciul a inceput sub semnul echilibrului gazdele au reusit sa creeze prin servicii precise dificultati in constructia atacului echipei oaspete, iar in aparare sa recupereze multe mingi prin actiuni spectaculoase apreciate de cei prezenti.
Însa, adversarele, conduse din teren de Cristina Zanfir, jucatoare cu o vasta experienta in divizia A si fosta componenta a lotului national, alaturi de experienta superioara data de prezenta echipei in divizia A1 anul trecut, le-a permis oaspetelor sa-si arate valoarea in momentele cheie. Astfel, echilibrul in primul set s-a rupt la scorul de 18-18 cand in urma unor greseli in coordonarea si finalizarea actiunilor, angrenajul gazdelor a avut de suferit si au pierdut primul set cu scorul de 25-20.
Scenariu aproape identic in setul 2, universitarele oradence chiar daca au prestat un joc bun a trebuit sa se recunoasca invinse, ultimul set fiind cedat cu 17-25.
Mariana Szabo-Alexi: “Asa cum victoriile ne aduc bucurie si infrangerile au menirea de a ne face mai puternice si mergem inainte cu fruntea sus spre urmatorul joc. Fetele au dovedit ca isi doresc sa progreseze, sa dea totul pe teren, muncesc din greu la antrenamente si sunt sigura ca toata lumea a avut de invatat in urma acestei infrangeri”.
Universitarele oradence coboara in clasament pe locul patru dupa victoria echipei CNE CSU Medicina Targu Mures cu CSM Craiova cu 3-1.
CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi Alexandra, Petrescu Atena si Suciu Bianca.
Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.
CSU Oradea disputa urmatorul meci ce se anunta la fel de dificil, in deplasare, impotriva echipei Politehnica Timisoara, echipa clasata pe locul doi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 Comentarii



Fii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)