Mihai Nistor in echipa Europei care va infrunta Cuba

0
Posted November 20, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

mihaiPe 22 Noiembrie, la Praga, cea mai buna echipa de box a lumii, Cuba, va înfrunta din nou Europa. Cubanezii, care la ultima ediţie a Campionatului Mondial au câştigat 5 din cele 10 titluri mondiale, au trimis la Praga (gala se va desfăşura in sala Lucerna Palace) nume mari ca Erislandy Savon, Julio La Cruz Peraza, Lazaro Alvarez Estrada, Roniel Iglesias, Arlen Lopez sau Javier Ibanez Diaz.
După mai bine de 30 de la prima confruntare, desfăşurată tot in Cehia, spectatorii vor vedea cei mai buni boxeri ai Europei împotriva Cubei.

Din selecţionata Europei va face parte şi romanul Mihai Nistor(foto în roșu), campion mondial APB, Mihai fiind ales de organizatori sa reprezinte bătrânul continent la +91 kg. Deşi a fost calificat la ultima ediţie a CM, Nistor nu a putut boxa fiind accidentat. La ultimul turneu internaţional, Mihai a câştigat finala prin KO.

,,Ma bucur ca România are un reprezentant la acest inedit meci Europa vs Cuba lucru care reconfirma valoarea boxului nostru. Cred ca Mihai va face la Praga o buna propaganda boxului olimpic,, a declarat preşedintele FRB, Vasile Citea.

Meciul Yoandy Toirac Ortega (Cuba) vs Mihai Nistor (Europa) va fi meciul vedeta al galei care are in program 7 meciuri AOB şi mai multe dispute de fete. Nistor a plecat astăzi dimineaţa spre Praga fiind însoţit de antrenorul Virgil Fasie. ,,Cubanezii nu m-au speriat niciodată. Dacă va amintiţi, la Centura de Aur din 2013 am învins un cubanez. Sunt convins ca voi face un meci bun şi ca voi învinge. Ma simt in forma”, a spus la plecare Mihai Nistor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)