Poloistii de la CSA Steaua, la cea de-a treia infrangere consecutiva

0
Posted November 30, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloCSA Steaua București a pierdut cu echipa italiană Pro Recco cu scorul de 6-15 (0-5, 4-3, 1-5, 1-2), miercuri, la Genova, în Grupa B a Ligii Campionilor la polo pe apă.
Campioana României a cedat in două reprize la scor, dar a jucat de la egal la egal cu valoroasa sa adversară (locul al treilea în ediția trecută a competiției) în celelalte două sferturi.

CSA Steaua a suferit al treilea eșec consecutiv, după ce a întâlnit cele mai bune echipe din grupă.

Pentru ”roș-albaștri” au marcat Djordje Filipovic, Mihnea Chioveanu, Iulian Rădoi, Ivan Buljubasic, Adria Delgado și Nikola Murisic.

Golurile formației italiene au fost înscrise de Aleksandar Ivovic 4, Guillermo Molina Rios 3, Filip Filipovic 2, Michael Alexandre Bodegas 2, Francesco Di Fulvio, Dusan Mandic, Gonzalo Oscar Echenique, Jacopo Alesiani.

În primele sale partide, Steaua a pierdut acasă cu Eger (3-8) și în deplasare cu cealaltă formație maghiară, Szolnok, deținătoarea trofeului (3-15).

În celelalte partide ale grupei, Jadran Carine Herceg Novi (Muntenegru) a remizat acasă cu ZF Eger, 4-4, Sabadell (Spania) a dispus de Alphen (Olanda) cu 12-10, iar Spandau 04 (Germania) a produs o mare surpriză, prin victoria cu 10-9 în fața echipei Szolnok VSK.

Pro Recco ocupă primul loc, cu 9 puncte, urmată de Jadran Carine Herceg Novi, 7 puncte, Spandau 04, 6 puncte, Szolnok, 6 puncte, Eger, 4 puncte, Sabadell, 3 puncte, Steaua, 0 puncte, Alphen, 0 puncte.

Pe 9 decembrie, Steaua va juca acasă cu Jadran Carine Herceg Novi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)