Pregatiti pentru derby-ul Diviziei A, Seria vest

0
Posted November 7, 2017 by Lucian Popa in Handbal

003Duminică este o zi importantă pentru handbalul masculin orăden. De la ora 17,30 Arena “Antonio Alexe” va găzdui meciul seriei între CSM Oradea şi CSU Târgu Jiu, grupări care evoluează în Divizia A, Seria vest.

Cei doi antrenori ai roş-albaştrilor Sebastian Tudor, ajutat de astă dată de George Tăutu (foto), nu s-au hazardat în declaraţii, dimpotrivă au ţinut să fie echilibraţi în condiţiile în care, trebuie să o spunem, adversarul porneşte cu prima şansă.

“În primul rând trebuie să spunem că avem şase victorii conecutive datorită unei discipline tactice şi a unităţii de grup. De asemenea pentru prima dată, alături de juniori avem şapte jucători orădeni în lot ceea ce este un lucru benefic. Cred că presiunea meciului de duminică va fi pe ei, pentru că eu ca obiectiv promovarea în timp ce noi aveam de la început fixat locurile 1-6. Noi în vestiar încercăm să terminăm pe primul loc pentru a putea juca din eşalonul doi în Cupa României” avea să spună Sebi Tudor.

La rândul său George Tăutu completa: “Lucrăm foarte bine şi la juniori, ceea ce pentru ei este o şansă uriaşă să joace la Oradea într-o echipă de seniori. A venit şi prima convocare la lotul naţional Under 16 pentru Bora Bogdan, ceea ce ne arată că se poate. Şi eu şi Sebi suntem pe acelaşi sistem de joc şi e normal să colaborăm cât mai bine. Acum rămâne să ne mobilizăm pentru un adevărat derby”.

“Din păcate noi avem o bancă scurtă şi acest lucru nu ne avantajează. E bine că titularii nu sunt accidentaţi iar în lot există unele mici probleme medicale. Ştiu ce pot aceşti băieţi, ştiu ce poate această echipă şi sperăm ca duminică să arătam un handbalul de calitate. Am încredere în ei că vor face un meci mare, arătam bine din toate punctele de vedere. Statistic avem apărarea cea mai bună şi cu patru goluri mai multe în faza de atac. Nu vom putea conta pe Mihăilescu accidentat. Despre adversari ştiu că practică un joc în forţă, dar vor încerca să-i surpridem cu jocul nostru combinativ” concluziona Sebi Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)