Repetitie generala inaintea jocului cu campioana nationala

0
Posted November 25, 2017 by Lucian Popa in Baschet

baschEchipa de baschet masculin CSM CSU Oradea susține un nou meci de
verificare. Formația pregătită de către Cristian Achim întâlnește pe DEAC Debrecen, din Ungaria. Meciul se va desfășura miercuri (29.11), cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe. Accesul publicului va fi liber.

Cele două cluburi au discutat de mai mult timp posibilitatea disputării unui joc de verificare, în cele din urmă ajungându-se la un acord cu privire la disputarea acestuia la data, ora și locația amintite mai sus.
Acesta va fi cel de-al 2-lea joc de verificare pentru Leii Roșii în
perioada de întrerupere a Ligii Naționale, primul avnd loc joi (23.11), la Szeged, în compania formației din această localitate maghiară. CSM-ul a învins cu scorul de 77-73.

DEAC Debrecen este o echipă nou promovată în primul eșalon baschetbalistic al Ungariei. Aceasta are un debut de sezon impresionant ținând cont de statutul și bugetul de care dispune raportat la concurența din competiția
internă. Formația antrenată de către Berenyi Sandor are 5 victorii și 4 înfrângeri, împărțind locurile 4-5 în campionatul maghiar tocmai cu Szeged. În lotul lui DEAC se regăsește bulgarul Ivan Lilov, fost jucător în primul eșalon baschetbalistic al României


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)