Salile Fit4 you vin in sprijinul performerilor de la CS Crisul

0
Posted November 29, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

fotoÎn cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul Clubului Sportiv Crisul Oradea, Ionel Bungău director l-a avut ca invitat pe Daniel Bolba, administratorul celor trei săli de fitness Fit 4 you. Colaborarea dintre cele două entități se va desfășura pe o ramură sportivă și anume box. Secția de box a CS Crișul va beneficia gratuit de un corp al noii săli de pe Strada Aluminei din Oradea unde va fi amplasat un ring.

Aici boxerii legitimați la CS Crișul vor aveea acces gratuit la sală ideea de bază este ca performerii să beneficieze de cele mai bune condiții. Tot aici se antrenaează și Adrian Maxim unul dintre cei mai mai cunoscuți luptători din valul tinăr din Oradea.

Problema principală este faptul că copii și tinerii din ziua de azi nu mai ajung să practice boxul deoarece tentațiile sunt dintre cele mai mari și pentru alte sporturi, dar și pentru orice altă activitate. Daniel Bolba, fost practicant de sporturi de contact, a decis să investească în sport și anume în săli de fitness pe care le manageriază cât poate de bine. De asemenea pentru 2018 își propune să depășească granițele județului, iar următoarea sală Fit 4 you, s-ar putea deschide în municipiul Cluj-Napoca.

“Mă bucur că am putut să ajut un club important care are o secție de box. Din păcate în ultime perioada, boxul a pierdut mult la capitolul imagine iar noi prin investițiile viitoare vom încerca să schimbăm un pic acest aspect. Din data de 16 februarie boxerii dela CS Crișul vor avea la dispoziție o sală a lor și un ring amenajat de noi, alături de un spațiu pentru cross fit pentru a putea face performanță. Sper să nu en opritm aici avea să spună Daniel Bolba.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)