Si-au surclasat pur si simplu adversarele

0
Posted November 21, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiVictorie facila pentru universitarele oradence in ultima etapa a turului de campionat, echipa Cetate Deva fiind invinsa fara drept de apel, intr-un joc ce a durat 51 de minute.

La Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea, sambata 18 noiembrie 2017 penultima clasata din cadrul seriei A2 vest, nu a reusit sa creeze probleme gazdelor care cu plusul de experienta si valoare au castigat fiecare set cu un avans confortabil.
Mai mult decat atat antrenoarea voleibalistelor de la CSU Oradea a putut testa diferite combinatii si variante in formula de joc si a realizat o serie de inlocuiri in cadrul formulei de start.
Jucatoarele care au intrat pe parcursul seturilor in teren au suplinit titularele si s-au impus in fata mai tinerelor adversare si au dorit sa demonstreze ca sunt capabile si utile in angrenajul echipei.

Mariana Szabo-Alexi a dorit sa remarce intreaga echipa si sa aprecieze sprijinul acordat de jucatoarele mai experimentate, celor mai tinere, precum si faptul ca prin seriozitate si dorinta de progres acestea pot fi
solutii pentru perspectiva in alcatuirea echipei.
CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Chis Flavia, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi
Alexandra, Petrescu Atena si Suciu Bianca.
Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.

Celelalte jocuri:
CSM Sibiu – SCMU Craiova 3-0
ACS Transilvania Brasov – CSU Medicina CNUE Tirgu Mures 3-0
FC Arges Pitesti – CSU Politehnica Timisoara 3-1


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)