Succes important pentru studente la Timisoara

0
Posted November 14, 2017 by Lucian Popa in Volei

001Politehnica Timisoara – CSU Oradea 2-3 (17-, -20, 16-, -21, 12-).

Studentele de la CSU Oradea obtin o victorie importanta in deplasare impotriva ocupantei locului secund din seria de vest a Diviziei A2 la volei feminin, Politehnica Timisoara.

Sambata oradencele, cu surorile Fica Iulia si Radu-Fica Maria, in forma maxima, au reusit sa plece neinvinse in urma unui meci pe care l-au dominat si in care au reusit sa-si pastreze luciditatea gratiei unui joc colectiv combinativ in atac si cu o eficienta foarte buna in aparare.

Primul set a fost dominat de oaspete, CSU Oradea conducand inca de la inceput cu scorul de 6-0 si distantandu-se la 18-10, gazdele nereusind sa puna probleme in primul set.
Setul doi a fost adjudecat de gazde cu scorul de 25-20, care s-au distantat pe finalul setului, dupa ce oaspetele au condus cu 18-16, apoi au cedat initiativa in urma unor neatentii in finalizarea actiunilor de joc.
Setul trei ca urmare a jocului constant al extremelor Pasca Anca si Maxim Andreea, secondate de o serie de blocaje reusite de Fica Iuliana si Chis Flavia, a revenit oaspetelor care au reusit sa inchida setul cu 25-16 si
sa preia conducerea cu 2-1 la seturi.

In setul patru s-a dat o lupta acerba pentru castigarea acestuia si desi oaspetele au fost foarte aproape sa plece cu toate cele trei puncte, gazdele au revenit si au trimis meciul in setul decisiv, setul incheindu-se cu scorul 25-21 in favoarea studentelor de la Politehnica
Timisoara.

Setul decisiv a confirmat motto-ul inscris pe afisul de prezentare a acestui joc realizat de echipa organizatoare „Inving cei ce nu cedeaza”, insa acesta a inspirat echipa oaspete CSU Oradea. Asta s-a si intamplat practic pe teren, dupa ce au condus cu 8-6 la schimbul de teren, oradencele au fost egalate la 10 si apoi, conduse cu 12-10. Au urmat cinci puncte consecutive cu Radu Fica Maria la serviciu si cu o linia I impecabila pe fileu, Iulia Fica, Haidu Roxana si Pasca Anca fiind de netrecut, setul fiind castigat de oradence cu scorul de 15-12.

Capitanul Fica Iuliana: „Ma bucur ca am reusit sa obtinem o victorie muncita, foarte importanta in economia clasamentului si pentru moralul echipei”. Maria Radu – Fica o completeaza „Suntem intradevar o echipa
unita in care imbinam experienta cu tineretea, m-as bucura sa vina din esalonul junioare si sperante cat mai multe tinere care sa continue traditia voleibalistica sa duca mai departe traditia, si de ce nu , mai sus, performantele pe care noi le-am reusit pana acum de cand evoluam la sectia de volei a CSU Oradea”.

Urmatorul meci se va disputa Sambata 18.11.2017 la Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea, impotriva echipei Cetate Deva si va incepe la ora 12.30.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Radu-Fica Ana Maria, Pasca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Chis Flavia, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea, Pura Madalina, Breban Alexandra, Bikvalvi Alexandra, Petrescu Atena si Suciu Bianca. Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)