Sunt pregatiti pentru testul cu Dinamo Bucuresti

0
Posted November 23, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloÎnaintea jocului dintre CSM Digi Oradea si Dinamo Bucuresti,
antrenorul grupării locale avea să spună: „Meciurile cu Dinamo constituie un test cu o rivală directă, care ne vor arăta stadiul în care ne aflăm. Dacă la meciurile cu Corona Sportul ne aflam abia la început de drum, de data aceasta pot spune că suntem pregătiţi. Sigur, încă nu ne aflăm la potenţialul maxim, dar băieţii se antrenează foarte bine şi îi simt că sunt motivaţi. Nu putem avea alt obiectiv decât acela de a câştiga ambele partide. Dinamo e o echipă tânără, aflată în evident progres, cu jucători care joacă de ceva timp împreună”.

Patru meciuri în trei zile
„În ultimele săptămâni am lucrat foarte cu băieţii la antrenamente şi văd o stare de spirit bună în echipă. Suntem de trei luni împreună şi cred că putem emite pretenţii în faţa lui Dinamo. Suntem totuşi o formaţie tânără, în transformare şi nu este exclus să existe fluctuaţii de formă de la un meci la altul, dar eu cred că acest lucru nu se va întâmpla. Eu apreciez faptul că toţi jucătorii sunt determinaţi şi dispuşi să dea totul pentru a dovedi că îşi merită locul în echipă”, a afirmat antrenorul Dorin Costrăş.
Meciurile CSM Digi – Dinamo vor avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, respectiv duminică, de la ora 12:30, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. Dinamo îşi va prelungi şederea în oraşul nostru, urmând să susţină, în devans şi „dubla” din etapa a 6-a, cu cealaltă echipă orădeană din Superligă, Crişul. Partidele Crişul Oradea – Dinamo sunt programate duminică, de la ora 18:00, respectiv luni, de la ora 10:00, la aceeaşi locaţie. În prealabil, Crişul va disputa vineri şi sâmbătă meciurile din deplasare cu Amefa Arad, contând pentru etapa a 5-a.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)