Tinerii inotatori oradeni urca pe podium la CN de poliatlon

0
Posted November 20, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

3În urmă cu câteva zile a avut loc la Bacău, Campionatul Național de poliatlon la înot, pentru copii cu vârsta de 10 și 11 ani, atât la fete cât și la băieți. Județul Bihor a fost reprezentat de o delegație numeroasă de înotători legitimați la CS Crișul Oradea antrenori Remus Oros, Cristina Mădău și Georgeta Schier.

Ionel Bungău director al CS Crișul, în casă nouă și anume la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu a susținut o conferință de presă. El a lăudat rezultatele înotătorilor locali, sperând ca pe viitor aceștia să confirme un lucru extrem de important pentru club. Următoarele competiții vor avea loc la Hunedoara unde se vor desfășura Campionatele Naționale de Înot, seniori, tineret și juniori în bazin scurt.

Performerul delegației locale a fost de departe Ștefan Duca, cel care a reușit să câștige nu mai puțin de șase medalii dintre care cinci de aur și una de bronz. Cu această performanță, el a devenit campioan național la poliatlon în cadrul categoriei 11 ani băieți. Ștefan Duca este deja unul dintre performerii căruia i se prevede un viitor cel puțin foarte pozitiv, totul dar absolut totul urmând a depinde de modul cum se va gestiona anii viitori ai sportivului.

De asemenea Bako Anastasia a câștigat și ea două medalii dintre care una de aur și una de bronz. Takacs Dominik a devenit vicecampon național la poliatlon categoria 10 ani băieți, după ce a cucerit o medalie de aur și una de bronz. Iris Samuilă a reușit și el să urce o dată pe podium, pentru ca CS Crișul Oradea să termine pe locul doi într-un clasament pe medalii, după Aqua Team București. Au mai luat startul și au temrinat probele de concurs în apropierea podiumului Negru Viorica, Daniel Coroiu, Luca Cionca, Kiss Kamila, Lorincz Jasmin, Zach Mihai, Sălăjean Marin, Major Erik.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)