Un japonez ca conduce loturile nationala de judo in urmatori trei ani

0
Posted November 15, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

koheiJaponezul Kohei Oishi va antrena loturile de judo ale României, printr-un contract semnat cu FR Judo pe următorii trei ani. Forul naţional anunţă că obiectivul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo este de câştigare a cel puţin o medalie de aur.
FR Judo a anunţat, că antrenorul nipon se află deja în România şi a fost prezent la şedinţa Comitetului Director al forului.

Kohei Oishi (foto) a semnat un contract pe trei ani, iar principalul obiectiv este de obţinere a unei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”În sfârşit, am reuşit să aducem unul din cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr şi îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România şi să fie de bun augur. Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo: medalia de aur”, a precizat vicepreşedintele FR Judo, Florin Bercean.

Preşedintele FRJ, Cozmin Guşă, anunţa încă din luna august că va încerca aducerea antrenorului japonez pentru a coordona loturile României.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)