Prima reactie a presedintelui Alexandru Dedu dupa eliminarea resinoasa

0
Posted December 12, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handNaționala de handbal feminin a României a fost eliminată, surprinzător, de Cehia, în optimile Campionatului Mondial din Germania. Alexandru Dedu, președintele FRH, a vorbit pentru prima dată după eșecul de la Mondiale.

El a subliniat faptul că Martin Ambros rămâne în continuare selecționerul României, iar obiectivul său principal reprezintă Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”În momentul de faţă sunt destul de afectat de rezultatul de ieri. Acest turneu în sine necesită mai mult timp pentru a fi analizat, dar, ca să fiu pragmatic şi să răspund la întrebare, sunt câteva cauze vizibile. Lipsa de experienţă sau mai mult faptul că destul de multe fete au acuzat încărcătura meciului, vorbim despre un meci eliminatoriu la un Campionat Mondial. Iar al doilea lucru vizibil este maniera de arbitraj, dar nu în sensul negativ.

Modul în care aceşti arbitri au arbitrat a dezavantajat echipa României. Să stai aproape o repriză cu un om în minus nu este uşor la acest nivel.

Nu abdic de la ideea de la care am pornit. Totuşi, lăsând la o parte dezamăgirea de ieri, România a terminat pe locul 10 un Campionat Mondial. Suntem în primele 10 echipe ale lumii la început de ciclu olimpic”, a spus Alexandru Dedu.

Următoarea mare competiție în handbalul feminin va fi Campionatul European din 2018, care va avea loc în Franța, între 30 noiembrie și 16 decembrie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)