Bianca Pascu cea mai buna scrimera din 2017

0
Posted December 6, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

biancaBianca Pascu, de la CS Dinamo, a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2017 de către Federația Română de Scrimă, miercuri, în cadrul ”Galei Eroilor cu Mască”.

Medalia de bronz cucerită de aceasta la Campionatele Europene de seniori de la Tbilisi în proba individuală de sabie a cântărit decisiv în oferirea distincției.

Bianca Pascu (foto) i-a devansat în clasamentul FR de Scrimă pe Amalia Tătăran (CS Dinamo), medaliată cu argint în proba individuală de spadă la Europenele de tineret de la Minsk, și pe Iulian Teodosiu (CS Dinamo), medaliat cu bronz în în proba individuală de sabie la aceeași competiție.

Locul 4 a revenit echipei feminine de spadă a României (Raluca Sbîrcia, Adela Danciu, Greta Vereș și Amalia Tătăran), medaliată cu bronz la CE de seniori de la Tbilisi, iar locul 5, echipei feminine de floretă (Anca Săveanu, Raluca Drăghici, Rebeca Cândescu, Andreea Gheorghe), medaliată cu argint la CE de cadeți de la Plovdiv.

Lista celor mai buni antrenori la seniori este dominată de Florin Zalomir și Cosmin Hănceanu (lotul național de sabie seniori), urmați de George Epurescu și Alina Ciuculescu (lotul național de spadă senioare), Florin Gheorghe și Petre Ducu (lotul național de floretă cadeți), Marius Gălățanu, Adrian Cârlescu Badea și Rareș Dumitrescu, echipa masculină de sabie cadeți, Nagy Lehel și Radu Podeanu, echipa masculină de spadă cadeți.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)