CS Crisul si-a premiat intr-un cadru festiv, valorile

0
Posted December 19, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

huszarebihoreanul.ro

Clubul Sportiv Crişul Oradea şi-a premiat, luni seară, laureaţii pe anul 20017. Ca de obicei, gala de premiere a sportivilor clubului orădean s-a desfăşurat la Hotel Continental, acolo unde cei mai buni sportivi şi antrenori din acest an de la CS Crişul, dar şi colaboratorii s-au adunat pentru a încheia, în acest fel, anul sportiv 2017.

Gala a debutat cu premierea sportivilor care s-au remarcat în acest an, dar nu au prins topul la CS Crişul. Astfel, aceste diplome de merit au fost oferite atleţilor Cristian Meheş şi Alex Gârz, sportivilor Iasmina Gyoker, Roxana Cosma şi Briana Pintea, de la secţia de judo, precum şi înotătorului Iris Samuilă.

Apoi, au fost premiaţi cei mai buni sportivi neolimpici ai clubului, toţi trei provenind de la secţia de karate, condusă de antrenoarea Mezei Tunde. Pe primul loc s-a clasat Ştefan Caba, pe locul II, Bianca Judea, iar pe poziţia a III-a, Anthony Hadade.

După premierea colaboratorilor, s-a trecut la desemnarea laureaţilor de la secţiunea jocuri sportive. Pe locul III aici s-au situat echipele de polo juniori II şi juniori III, antrenate de Marcel Haşaş, respectiv de L. Vekerdy şi E. Băjenaru. Pe locul II s-a situat echipa de polo juniori I a clubului, pregătită de Ciprian Câmpianu şi Marcel Haşaş, iar pe primul loc şi cea mai bună echipă a clubului din acest an, formaţia de polo feminin, antrenată de Liviu Garofeanu şi Dorin Sava, care a cucerit titlul de vicecampioană naţională în 2017.

În fine, clasamentul celor mai buni sportivi de la secţiunea “olimpice” a cuprins zece componenţi ai clubului, dintre care cinci înotători şi cinci poloişti. Cea mai bună sportivă a clubului Crişul în acest an a fost desemnată înotătoarea Huszar Ingrid (foto dreapta)

antrenată de Cristina Madău şi Georgeta Schier, care a cucerit patru locuri II la Naţionalele de senioare şi patru locuri I la tineret, dar mai mult decât atât, Ingrid a realizat şi şapte noi recorduri naţionale, în probele de 50 şi 100 m bras, respectiv la 100 m mixt. De asemenea, la Concursul Ţărilor Central Europene, fica fostului viceprimar Huszar Istvan s-a situat de două ori pe locul I, la 100 şi 200 m bras.

“A fost cel mai bun an al meu, cu cele mai bune rezultate. Consider că medalia de aur la Campionatele Central Europene a fost cel mai preţios rezultat pentru mine. Mie mi-a plăcut foarte mult înotul, de când m-am apucat, vreau să practic acest sport cât voi putea, după care să devin antrenoare”, a declarat Huszar Ingrid.

Pe locul II în ierarhia din acest an a CS Crişul s-a situat tot o înotătoare, Ioana Buzlea (foto stânga), pregătită tot de Cristina Madău şi Georgeta Schier, care a scris istorie şi a adus primul titlu naţional de senioare pentru clubul orădean, după Revoluţia din 1989.

În continuare, clasamentul celor mai buni sportivi de la Crişul în 2017 i-a cuprins, în ordine pe: Antonia Vidican (polo feminin), Nichita Ilisie (polo juniori I), Oana Vidican (polo feminin), Czenk Ferenc (polo juniori I), Brigita Sucigan (polo feminin), Ştefan Duca (înot), Anastasia Bako (înot) şi Dominik Takacs (înot).

“A fost un an bun spre foarte bun, pentru că de mulţi ani clubul Crişul se ocupă cu sportul juvenil, dar iată că, se vede acum, batem şi la porţile senioratului. Aceasta prin înotul pe care-l fac la secţia noastră aceste fete minunate, Ingrid şi Ioana, dar nu numai ele, pentru că vin din spate un Ştefan Duca, un Dominik Takacs sau Anastasia Bako. Sunt sportivi care, consider eu, vor avea ceva de spus în înotul românesc. Astfel revenim la ceea ce am fost cu mulţi ani în urmă în înotul orădean”, a declarat directorul clubului Crişul, Ionel Bungău.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)