Huszar Ingrid, performera delegatiei bihorene la Concursul Tarilor Central Europene

0
Posted December 10, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

huszarPerformera celei de-a doua zile a Concursului Țărilor Central Europene la înot pentru juniori de la Târgoviște a fost, fără îndoială, Huszar Ingrid (foto),de la Crișul Oradea. Înotătoarea noastră a reușit o dublă de aur. Ea s-a impus la proba de 100 metri bras, cu timpul de 1:12:35, după care, în reuniunea de după-amiază,a câștigat și proba de 200 metri bras,cu performanța de 2:36:15.

România a mai obținut alte două medalii de bronz. Ștafeta masculină de 4X200 metri liber (Rareș Drugă, Ștefan Iacob, Leon Stan și Laurențiu Haiducu) a oprit cronometrele la 8:02:88, pentru o prezență pe podium, în timp ce ștafeta feminină de 4X200 metri liber (Clara Spînu, Andreea Chița, Claudia Țolea, Maysa Rațiu) a luat un alt bronz, cu timpul de 8:46:39.

Bilanțul total al delegației României, după două zile de concurs, este de 8 medalii, dintre care trei de aur și cinci de bronz. România ocupă, în clasamentul pe națiuni, un onorant loc 3 cu 174 de puncte acumulate, în urma puternicelor echipe din Ungaria și Polonia. Rezultatele complete ale competiției pot fi urmărite în fișierul asociat acestei cronici.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)