LPS Bihorul Oradea isi face bilantul pe 2017

0
Posted December 6, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

dan mateiÎn cadrul unei conferințe de presă, Dan Matei (foto) director al LPS Bihorul Oradea a vorbit despre anul 2017, în ceea ce privește evoluție sportivilor orădeni. În mare parte numărul de medalii obținute în acest an 2017 este cam același ca și anul trecut, doar că valoarea acestora e mai mică. Totodată trebuie precizat faptul că în ultimii ani sportivul anului de la LPS Bihorul a fost poate și sportivul județului în gala organizată de formul de specialitate.

“Două secții au început să se remarce în ultimii ani cu rezultate destul de interesante. Este vorba de gimnastică și tenis de câmp, această din urmă secție aducându-ne și venituri. În rest, celelalte secții ca și volei, baschet sau fotbal demonstrează că încă se lucrează bine” avea să confirme Dan Matei.

Favorit pentru titlul de sportivul anului la LPS Bihorul Oradea este Vlad Luncan de la judo, dar încă mai există unele competiții și nu e corect săs e anunțe dinainte câștigătorul. Într-o altă ordine de idei, Gala LPS Bihorul Oradea va avea loc în Sala de jocuri pe data de 14 decembrie de la ora 16,00.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)